Foredrag/workshop om sten og deres helbredende egenskaber

 

Hvem har ikke prøvet at føle sig tiltrukket af en bestemt sten og fået lyst til at putte den i lommen eller tage den med hjem?

 

Hvis man ved, hvilken sten, der er tale om, vil man blive forbavset over, hvad lige præcis denne ”tilfældighed” fortæller om én selv og den situation, man står i, i øjeblikket.

 

I Tyskland har Michael Gienger siden 1988 i samarbejde med professionelle fra den alternative verden og interesserede læger, der har mindre berøringsangst end i Danmark, offentliggjort det ene gennemresearchede værk om sten og krystaller efter det andet.

 

Omdrejningspunktet for Michael Gienger er, at man skal forstå sammenhængen mellem den enkelte sten og dens virkning, samt at man skal kunne bruge dem nemt og enkelt i ens dagligdag og opnå påviselig succes.

 

For den meget interesserede kan han derfor tilbyde en grundlæggende teori om sammenhænge. For den mere praksisorienterede har han samlet (og samler videre hen) erfaringer med anvendelse af sten med det formål at lindre og nogle gange også helbrede konkrete fysiske, følelsesmæssige og mentale problemer. Der kan her være tale om smerter, hoste, gigt, stress, indlæringsvanskeligheder. Som noget helt unikt har han givet udførlige beskrivelser og vejledninger til problemerne, således at det er muligt at anvende lige præcis den rigtige sten i det specifikke tilfælde.

F.eks. foreslås der op til 4 slags sten til hoste, dog hver med deres specifikke virkning. Tør hoste, allergipræget hoste, langvarige hosteanfald eller hoste med slim kræver hver deres sten.

 

Foredraget skal give en introduktion til ovennævnte teori men især være baseret på praktisk anvendelse af sten og krystaller i dagligdagen.

Tekstboks:

Fakta om foredrag/workshop:

Max. deltager pr. workshop: 6 personer

Prisen for deltagelse pr. person er kr. 50

Foredrag/workshop afholdes kl. 15.15-17.15

på lørdage i foråret 2016 (præcise datoer offentliggøres i det nye år)

Det er nødvendig at tilmelde sig på forhånd. (49 26 36 99 eller pr. e-mail: info@kir-sten.dk)

 

Der vil være ca. 1½ times foredrag og efterfølgende mulighed for at stille individuelle spørgsmål og få personlig vejledning. Varighed i alt ca. 2 ½ timer

 

Du/I kan også bestille et foredrag med tidspunkt og indhold efter aftale. Pris 300 kr. Ring for at høre nærmere.